Leisteen fototegel bedrukt 29x25 cm met touwtje en met witte toplaag

SKU
SBBH42
Op voorraad
€ 34,99
START MET ONTWERPEN
  • wit
  • Verstuurd na: 5-7 dagen
  • 24 x 39 cm
Vertrouwd
keurmerk
8+/10

Leisteen fototegel 24 x 39 cm

Een uniek eigen ontwerp
Bij het bestellen van de bedrukte / gepersonaliseerde leisteen fototegel van 24 x 39 cm kan je kiezen om een illustratie van JustSign.nl te gebruiken of je kan je eigen foto / ontwerp uploaden en laten bedrukken op de leisteen fototegel. Uiteraard is combineren van tekst en foto ook mogelijk. JustSign.nl zorgt ervoor dat de persoonlijke foto of de gekozen illustratie prachtig op de gekozen leisteen fototegel wordt bedrukt.

Let op, het is een natuurproduct, blusjes, deukjes etc zijn hierbij toegestaan. Ontwerp niet te dicht op de kant. tekst kan er af vallen.

Leisteen fototegel bedrukken
Wil je een leisteen fototegel bedrukken? Bij JustSign.nl kun je ieder leisteen fototegel laten bedrukken. Wij kunnen een leisteen fototegel bedrukken met een leuke tekst, een logo of een foto. Zo maak je van ieder leisteen fototegel een persoonlijk leisteen fototegel. Bij JustSign.nl laat je een leisteen fototegel bedrukken op een goedkope en snelle manier. JustSign.nl bedrukt een leisteen fototegel al vanaf 1 stuk tegen een goede prijs.

Meer informatie
schaduw mogelijkheidJa
kwaliteithoog
beschikbare kleurenwit
soort materiaal leisteen
beschikbare maten29 x 25 cm
frankeer methodePakketpost
wasvoorschriftenn.v.t.
fabricagetijd7 - 14 dagen, Spoed in overleg
Schrijf je eigen review
Je beoordeeld:Leisteen fototegel bedrukt 29x25 cm met touwtje en met witte toplaag
Jouw rating