Theeglas (mat) luxe

Luxe theeglas (mat) als afscheid kado | justsign.nl

Theeglas met foto!

Ben je opzoek naar het ideale kado om te geven? Heb je binnenkort een verjaardag van een goede vriend, afscheid van de juf op school of wil je gewoon een iemand verassen met een persoonlijk kado? Dat kan! Geef een theeglas met foto. Laat jullie mooiste herinneringen weer tot leven komen en druk het af op een theeglas.

Ben je samen met een vriend of vriendin op een super gave vakantie geweest. Heb je daar echt ontzettende mooie foto's aan over gehouden? Dan wil je die natuurlijk graag op een mooie manier koesteren. Hoe gaaf is het dan om deze aftedrukken op een theeglas. Zo wordt je elke ochtend als je een kopje thee neemt weer herinnert aan die geweldige vakantie samen.

Het kan ook zijn dat de juffrouw of meester op school binnenkort weggaat (of uw kind naar een oudere groep). Dan wil je natuurlijk iets speciaals geven. Want dat heeft de juffrouw of meester wel verdient! Om deze groep echt te koesteren is het natuurlijk een heel mooi gebaar om een foto aftedrukken op een theeglas van de hele groep! Bedruk het glas met jullie klassenfoto. Hoeft natuurlijk niet. Als de juffrouw heel erg van katten hield, kan je ook een mooi glas bedrukken met een kat/katten.

Of wil je je liefje verrassen? Wil je gewoon met een klein kadootje laten weten dat je heel erg van hem of haar houdt? Ook dan is dit een ideaal geschenk om te geven. Want wat hebben jullie een paar leuke foto's samen. Echt een verassing om jouw waardering met een klein kadootje te laten blijken én heel romantisch. Met die mooie foto langs de zonsondergang, op die mooie reis of met de kinderen!

Aan wie en voor wie het maakt niet uit. Als je een persoonlijk kado wil geven en een mooi moment/herinnering wil koesteren. Dan is een theeglas met foto het ideale kado om te geven. Want ze verdienen het!

Actieve filters

Luxe theeglas 70 mm matglas zelf bedrukken met foto of tekst

€ 18,95

Luxe theeglas 70 mm navy oor matglas zelf bedrukken.

€ 18,95

Luxe theeglas 70 mm groen oor matglas zelf bedrukken.

€ 18,95

Luxe theeglas 70 mm lichtgroen oor matglas zelf bedrukken.

€ 18,95

Luxe theeglas 70 mm roze oor matglas zelf bedrukken.

€ 18,95

Luxe theeglas 70 mm geel oor matglas zelf bedrukken.

€ 18,95

Luxe theeglas 70 mm bruin-rood oor matglas zelf bedrukken.

€ 18,95