Bedrukte mok Latte met eigen ontwerp

  € 19,95
  Inclusief belasting
  Conische mok Justsign.nl
  • Keramiek
  • Vaatwasbestendig
  • Ø 82 mm en 95 mm hoog
  • ontwerp 95 x 160 mm

  Snelle hulp

  aandachtspunt wanneer je de foto niet kan selecteren.

  Let op; de mok kan niet helemaal recht zijn. Ze lopen vaak iets weg aan de boven en onderkant. Kan dus zijn de de randen wazig zijn.

  Aantal
  op voorraad

  Erg uniek een robuuste latte mok met je eigen tekst of foto.

  Een uniek eigen ontwerp
  Bij de designer kan je kiezen om een illustratie van Justsign.nl te gebruiken of je kan je eigen foto uploaden. Justsign.nl zorgt ervoor dat de persoonlijke foto of de gekozen illustratie prachtig op het product komt.

  De capaciteit van de robuuste latte mok.
  De robuuste latte mok is van hoogwaardig keramiek. De robuuste latte mok heeft een hoogte van 10 cm en een doorsnede van 8,5 / 6 cm. De foto of illustratie kan worden geplaatst voor rechtshandige of linkshandige mensen.

  Unieke robuuste latte mok.
  Ben je op zoek naar unieke robuuste latte mok? Het is vaak niet makkelijk een cadeau voor iemand te vinden. Bij ons vind je altijd de unieke robuuste latte mok waar iedereen blij van wordt. Binnen ons assortiment vind je onder meer glas, kunststof, awards, keramiek, kleding, baby cadeaus en veel meer die wij omtoveren tot unieke cadeaus met een persoonlijke tekst, illustratie of foto. Bij ons maak je de unieke ontwerp op de robuuste latte mok zelf en maak je indruk op iedereen.

  DK022

  Datasheet

  Materiaal
  Keramiek
  Fabricage tijd
  3-7 dagen

  Specifieke referenties

  Nieuw

  Downloaden

  Latte mok PSD ontwerptemplate 17

  Latte mok PSD ontwerptemplate 17

  Downloaden (1.25MB)

  Contact

  optioneel