Mok 80 mm Metallic paars voor je eigen ontwerp

  € 19,95
  Inclusief belasting
  Bedrukte mok met geel oor
  • keramiek
  • Vaatwasbestendig
  • Ø 82 mm en 95 mm hoog
  Aantal
  Op voorraad

  Erg uniek een mok Metallic paars.

  Een uniek eigen ontwerp

  Bij het bestellen van de bedrukte / gepersonaliseerde mok Metallic paars kan je kiezen om een illustratie van JustSign.nl te gebruiken of je kan je eigen foto / ontwerp uploaden en laten bedrukken op de mok Metallic paars. Uiteraard is combineren van tekst en foto ook mogelijk. JustSign.nl zorgt ervoor dat de persoonlijke foto of de gekozen illustratie prachtig op de gekozen mok Metallic paars wordt bedrukt.

  De capaciteit van de mok Metallic paars

  De mok Metallic paars heeft drie mogelijkheden voor de opdruk. De illustratie, tekst en/of foto kan worden gedrukt met het oor rechts, met het oor links of recht tegenover het oor. Binnenkort is panorama look ook mogelijk

  Mok Metallic paars laten bedrukken

  Bij JustSign.nl kun je een mok Metallic paars laten bedrukken met foto’s, logo’s of teksten. Door de mok Metallic paars te laten bedrukken met je eigen ontwerpen, maak je een uniek product. Bij veel aanbieders van bedrukte producten moet je grotere hoeveelheden mokken Metallic paars laten bedrukken. JustSign.nl maakt het voor iedereen mogelijk een mok Metallic paars te laten bedrukken, of dit nu particulier of zakelijk is. Zelfs voor het bedrukken van een enkele mok Metallic paars ben je al welkom bij JustSign.nl!

  B17QZ

  Datasheet

  Materiaal
  Keramiek
  Vaatwasbestendig
  Ja
  Fabricage tijd
  3-7 dagen

  Specifieke referenties

  Bij een minimum van 12 stuks kunt u ons emailen op info@justsign.nl en vraag naar onze staffelkorting.

  Contact

  optioneel