Mok 80 mm Metallic roze voor je eigen ontwerp

  € 19,95
  Inclusief belasting
  Bedrukte mok metalic
  • keramiek
  • Vaatwasbestendig
  • Ø 82 mm en 95 mm hoog

  Aantal
  Op voorraad

  Erg uniek een mok Metallic roze.

  Een uniek eigen ontwerp

  Bij het bestellen van de bedrukte / gepersonaliseerde mok Metallic roze kan je kiezen om een illustratie van JustSign.nl te gebruiken of je kan je eigen foto / ontwerp uploaden en laten bedrukken op de mok Metallic roze. Uiteraard is combineren van tekst en foto ook mogelijk. JustSign.nl zorgt ervoor dat de persoonlijke foto of de gekozen illustratie prachtig op de gekozen mok Metallic roze wordt bedrukt.

  De capaciteit van de mok Metallic roze

  De mok Metallic roze heeft drie mogelijkheden voor de opdruk. De illustratie, tekst en/of foto kan worden gedrukt met het oor rechts, met het oor links of recht tegenover het oor. Binnenkort is panorama look ook mogelijk

  Mok Metallic roze laten bedrukken

  Bij JustSign.nl kun je een mok Metallic roze laten bedrukken met foto’s, logo’s of teksten. Door de mok Metallic roze te laten bedrukken met je eigen ontwerpen, maak je een uniek product. Bij veel aanbieders van bedrukte producten moet je grotere hoeveelheden mokken Metallic roze laten bedrukken. JustSign.nl maakt het voor iedereen mogelijk een mok Metallic roze te laten bedrukken, of dit nu particulier of zakelijk is. Zelfs voor het bedrukken van een enkele mok Metallic roze ben je al welkom bij JustSign.nl!

  B17FZ

  Datasheet

  Materiaal
  Keramiek
  Vaatwasbestendig
  Ja
  Fabricage tijd
  3-7 dagen

  Specifieke referenties

  Bij een minimum van 12 stuks kunt u ons emailen op info@justsign.nl en vraag naar onze staffelkorting.

  Contact

  optioneel