Mok speciaal

mok bedrukken doe je bij ons

Mokken

Mokken zijn keramieke vervaardige drinkbekers die een handvat hebben met de vorm van een oor. Een mok wordt meestal gebruikt om warme vloeistof eruit te drinken. Zij het dat het gaat om het drinken van thee, warme melk, koffie of cacao. Het drinken uit een mok heeft zo zijn voordelen. Mokken zijn hittebestendig, ze houden je Favoriete drankje lekker warm en je beleeft een bepaalde smaaksensatie bij het drinken uit je mok. Komt erbij kijken dat een mok een duurzame investering is vergeleken met karton en plastiek.

Mok bedrukken

Een mok bedrukken kan een aangename aanwinst zijn. Je kunt verschillende kanten opgaan. Een mok is een voorwerp dat vaak gebruikt wordt dus kan handig zijn als een relatiegeschenk. Een leuke aanrader is de mok te laten bedrukken op welke manier je dan ook wenst. Je kunt jouw mok laten ontwerpen met een speciaal boodschap, een leuke afbeelding of je eigen foto. De nieuwe mode is de warmtegevoelige mok. Bij het inschenken van de hete vloeistof veranderd de afdruk van de mok.

Een bedrukte mok als Cadeau

Een bedrukte mok met een afbeelding van het bedrijfslogo zou een goed geschenk zijn voor je medewerkers. Je kunt ook gaan voor gepersonaliseerde mokken met elk de naam op een mok. Verras ook je geliefde met dit mooi uniek geschenk. Hierbij kun je ook denken aan speciale gelegenheden zoals een vrijgezellenfeest, een huwelijk, met kerst, een familiedag. Gebruik een unieke opschrift, afbeelding of foto op een mok als een hartverwarmende cadeau voor de desbetreffende persoon of personen.

Gekleurde mokken.

Een gekleurde mok is ook een goed idee te geven als cadeau. Er zijn verschillende creaties zoals mokken met een gekleurde rand, mokken met een gekleurde binnenkant en oor enzovoorts. Een nieuwkomertje zijn ook de mokken met een matte uitvoering. een matte uitvoering die zo een mok een prachtig vertoon geeft. Deze gekleurde mokken kunnen voor elk gelegenheid gebruikt worden en zijn in verschillende matte kleuren te vinden. Zo een mok kan ook bedrukt worden met een afbeelding, of tekst naar keuze.

De mogelijkheid om bij bepaalde websites je eigen ontwerp te maken online, zit er dik in.

Actieve filters

Bedrukte mok met Hond oor

€ 21,95

Bedrukte mok met Poes oor

€ 21,95

Bedrukte mok met Dolfijn oor

€ 21,95

Bedrukte mok met hamer oor

€ 21,95

Bedrukte mok met hart als oor

€ 16,95

Magic mok 80 mm zelf bedrukken met foto of tekst

€ 20,95

Bedrukte Espresso mok 60 mm

€ 16,95

Senseo mok 70 mm zelf bedrukken met foto of tekst

€ 14,95

Een persoonlijke robuuste 80 mm mok om te personaliseren

€ 14,95

Jumbo mok 110x100 mm met je eigen opdruk

€ 22,95

Bedrukte mok latte een mok met je eigen ontwerp

€ 16,95

Mok 80 mm neon roze voor je eigen ontwerp

€ 17,95

Mok 80 mm neon blauw voor je eigen ontwerp

€ 17,95

Zwarte mok 80 mm met fotoframe zelf bedrukken

€ 17,95

Rode mok 80 mm met fotoframe zelf bedrukken

€ 17,95