Bedrukte mok met blauwe binnenkant

  € 16,95
  Inclusief belasting
  Mug Animation.gif
  • Keramiek
  • advies is afwassen met de hand
  • Ø 82 mm en 95 mm hoog
  • ontwerp 95 x 190 mm

  Aantal
  op voorraad

  Een persoonlijke mok met een blauwe binnenkant

  Erg uniek een mok met een blauwe binnenkant.

  Een uniek eigen ontwerp
  Bij het bestellen van de bedrukte / gepersonaliseerde mok met blauwe binnenkant kan je kiezen om een illustratie van JustSign.nl te gebruiken of je kan je eigen foto / ontwerp uploaden en laten bedrukken op de mok met blauwe binnenkant. Uiteraard is combineren van tekst en foto ook mogelijk. JustSign.nl zorgt ervoor dat de persoonlijke foto of de gekozen illustratie prachtig op de gekozen mok met blauwe binnenkant wordt bedrukt.

  De capaciteit van de mok met blauwe binnenkant
  De mok met blauwe binnenkant heeft drie mogelijkheden voor de opdruk. De illustratie, tekst en/of foto kan worden gedrukt met het oor rechts, met het oor links of recht tegenover het oor. Binnenkort is panorama look ook mogelijk

  Mok met blauwe binnenkant laten bedrukken
  Bij JustSign.nl kun je een mok met blauwe binnenkant laten bedrukken met foto’s, logo’s of teksten. Door de mok met blauwe binnenkant oor te laten bedrukken met je eigen ontwerpen, maak je een uniek product. Bij veel aanbieders van bedrukte producten moet je grotere hoeveelheden mokken met blauwe binnenkant laten bedrukken. JustSign.nl maakt het voor iedereen mogelijk een mok met blauwe binnenkant te laten bedrukken, of dit nu particulier of zakelijk is. Zelfs voor het bedrukken van een enkele mok met blauwe binnenkant ben je al welkom bij JustSign.nl!

  D.K10.4

  Datasheet

  Materiaal
  Keramiek
  Fabricage tijd
  3-7 dagen

  Specifieke referenties

  Nieuw

  Bij een minimum van 12 stuks kunt u ons emailen op info@justsign.nl en vraag naar onze staffelkorting.

  Contact

  optioneel