Mok 80 mm geheel lichtblauw voor je eigen ontwerp

  € 16,95
  Inclusief belasting
  Bedrukte mok met geel oor
  • keramiek
  • NIET Vaatwasbestendig
  • Ø 82 mm en 95 mm hoog
  • Let op er kunnen vlekken en strepen op de afdruk komen. Dit is het gevolg van de donkere ondergrond.

  Aantal
  Op voorraad

  Erg uniek een lichtblauwe mok.

  Een uniek eigen ontwerp

  Bij het bestellen van de bedrukte / gepersonaliseerde lichtblauwe mok kan je kiezen om een illustratie van JustSign.nl te gebruiken of je kan je eigen foto / ontwerp uploaden en laten bedrukken op de lichtblauwe mok. Uiteraard is combineren van tekst en foto ook mogelijk. JustSign.nl zorgt ervoor dat de persoonlijke foto of de gekozen illustratie prachtig op de gekozen lichtblauwe mok wordt bedrukt.

  De capaciteit van de lichtblauwe mok

  De lichtblauwe mok heeft drie mogelijkheden voor de opdruk. De illustratie, tekst en/of foto kan worden gedrukt met het oor rechts, met het oor links of recht tegenover het oor. Binnenkort is panorama look ook mogelijk

  Lichtblauwe mok laten bedrukken

  Bij JustSign.nl kun je een lichtblauwe mok laten bedrukken met foto’s, logo’s of teksten. Door de lichtblauwe mok te laten bedrukken met je eigen ontwerpen, maak je een uniek product. Bij veel aanbieders van bedrukte producten moet je grotere hoeveelheden lichtblauwe mokken laten bedrukken. JustSign.nl maakt het voor iedereen mogelijk één lichtblauwe mok te laten bedrukken, of dit nu particulier of zakelijk is. Zelfs voor het bedrukken van een enkele lichtblauwe mok ben je al welkom bij JustSign.nl!

  B11Q-LB

  Datasheet

  Materiaal
  Keramiek
  Vaatwasbestendig
  Nee
  Fabricage tijd
  3-7 dagen

  Specifieke referenties

  Bij een minimum van 12 stuks kunt u ons emailen op info@justsign.nl en vraag naar onze staffelkorting.

  Contact

  optioneel