Mok met oranje rand en bijpassend lepeltje

  € 18,95
  Inclusief belasting
  Bedrukte mok met geel oor
  • keramiek
  • Vaatwasbestendig
  • Ø 82 mm en 95 mm hoog

  Aantal
  op voorraad

  Een persoonlijke mok met een oranje lepel

  Erg uniek een mok met een oranje gekleurd oor en een oranje bijpassend lepeltje.

  Een uniek eigen ontwerp
  Bij het bestellen van de bedrukte / gepersonaliseerde mok met een oranje lepel kan je kiezen om een illustratie van JustSign.nl te gebruiken of je kan je eigen foto / ontwerp uploaden en laten bedrukken op de mok met een oranje lepel. Uiteraard is combineren van tekst en foto ook mogelijk. JustSign.nl zorgt ervoor dat de persoonlijke foto of de gekozen illustratie prachtig op de gekozen mok met een oranje lepel wordt bedrukt.

  De capaciteit van de mok met oranje oor en bijpassend oranje lepeltje
  De mok met bruin oor en bijpassend bruin lepeltje heeft drie mogelijkheden voor de opdruk. De illustratie, tekst en/of foto kan worden gedrukt met het oor rechts, met het oor links of recht tegenover het oor. Binnenkort is panorama look ook mogelijk

  Mok met bruin oor en bijpassend bruin lepeltje laten bedrukken
  Bij JustSign kun je een mok met oranje oor en bijpassend oranje lepeltje laten bedrukken met foto’s, logo’s of teksten. Door de mok met oranje oor en bijpassend oranje lepeltje te laten bedrukken met je eigen ontwerpen, maak je een uniek product. Bij veel aanbieders van bedrukte producten moet je grotere hoeveelheden mokken met oranje oren en bijpassend lepeltje laten bedrukken. JustSign.nl maakt het voor iedereen mogelijk een mok met oranje oor en bijpassend oranje lepeltje te laten bedrukken, of dit nu particulier of zakelijk is. Zelfs voor het bedrukken van een enkele mok met oranje oor en bijpassend oranje lepeltje ben je al welkom bij JustSign.nl!

  JS028

  Datasheet

  Materiaal
  Keramiek
  Vaatwasbestendig
  Ja
  Fabricage tijd
  3-7 dagen

  Specifieke referenties

  Bij minimale afname

  Aantal totkorting
  12-/- 10%
  24-/- 15%
  36-/- 17%

  Staffelkorting

  Aantal totkorting
  48-/- 20%
  60-/- 25%
  72-/- 27%

  .

  Aantal totkorting
  96-/- 30%
  120-/- 32%
  144-/- 35%

  Contact

  optioneel