Mok met roze rand en bijpassend lepeltje

  € 18,95
  Inclusief belasting
  Bedrukte mok met geel oor
  • keramiek
  • Vaatwasbestendig
  • Ø 82 mm en 95 mm hoog

  Aantal
  op voorraad

  Een persoonlijke mok met een roze lepel

  Erg uniek een mok met een roze gekleurd oor en een roze bijpassend lepeltje.

  Een uniek eigen ontwerp
  Bij het bestellen van de bedrukte / gepersonaliseerde mok met een roze lepel kan je kiezen om een illustratie van JustSign.nl te gebruiken of je kan je eigen foto / ontwerp uploaden en laten bedrukken op de mok met een roze lepel. Uiteraard is combineren van tekst en foto ook mogelijk. JustSign.nl zorgt ervoor dat de persoonlijke foto of de gekozen illustratie prachtig op de gekozen mok met een roze lepel wordt bedrukt.

  De capaciteit van de mok met roze oor en bijpassend roze lepeltje
  De mok met roze oor en bijpassend roze lepeltje heeft drie mogelijkheden voor de opdruk. De illustratie, tekst en/of foto kan worden gedrukt met het oor rechts, met het oor links of recht tegenover het oor. Panorama look ook mogelijk.

  Mok met roze oor en bijpassend roze lepeltje laten bedrukken
  Bij JustSign kun je een mok met bijpassend lepeltje laten bedrukken met foto’s, logo’s of teksten. Door de mok met bijpassend lepeltje te laten bedrukken met je eigen ontwerpen, maak je een uniek product. Bij veel aanbieders van bedrukte producten moet je grotere hoeveelheden mokken met bijpassend lepeltje laten bedrukken. JustSign.nl maakt het voor iedereen mogelijk een mok te laten bedrukken, of dit nu particulier of zakelijk is. Zelfs voor het bedrukken van een enkele mok met lepeltje ben je al welkom bij JustSign.nl!

  JS053

  Datasheet

  Materiaal
  Keramiek
  Vaatwasbestendig
  Ja
  Fabricage tijd
  3-7 dagen

  Specifieke referenties

  Bij een minimum van 12 stuks kunt u ons emailen op info@justsign.nl en vraag naar onze staffelkorting.

  Contact

  optioneel