Mok 80 mm met lichtblauw rand en oor voor je eigen ontwerp

  € 14,95
  Inclusief belasting
  Bedrukte mok met geel oor
  • keramiek
  • Vaatwasbestendig
  • Ø 82 mm en 95 mm hoog
  • Afdrukgebied maximaal 95x200 mm

  Aantal
  op voorraad

  Een persoonlijke mok met een blauw oor

  Erg uniek een mok met een blauw gekleurd oor.

  Een uniek eigen ontwerp
  Bij het bestellen van de bedrukte / gepersonaliseerde mok met blauw oor kan je kiezen om een illustratie van JustSign.nl te gebruiken of je kan je eigen foto / ontwerp uploaden en laten bedrukken op de mok met blauw oor. Uiteraard is combineren van tekst en foto ook mogelijk. JustSign.nl zorgt ervoor dat de persoonlijke foto of de gekozen illustratie prachtig op de gekozen mok met blauw oor wordt bedrukt.

  De capaciteit van de mok met blauw oor
  De mok met blauw oor heeft drie mogelijkheden voor de opdruk. De illustratie, tekst en/of foto kan worden gedrukt met het oor rechts, met het oor links of recht tegenover het oor. Binnenkort is panorama look ook mogelijk

  Mok met blauw oor laten bedrukken
  Bij JustSign.nl kun je een mok met blauw oor laten bedrukken met foto’s, logo’s of teksten. Door de mok met blauw rood oor te laten bedrukken met je eigen ontwerpen, maak je een uniek product. Bij veel aanbieders van bedrukte producten moet je grotere hoeveelheden mokken met blauw oor laten bedrukken. JustSign.nl maakt het voor iedereen mogelijk een mok met blauw oor te laten bedrukken, of dit nu particulier of zakelijk is. Zelfs voor het bedrukken van een enkele mok met blauw oor ben je al welkom bij JustSign.nl!

  JS043

  Datasheet

  Materiaal
  Keramiek
  Vaatwasbestendig
  Ja
  Fabricage tijd
  3-7 dagen

  Specifieke referenties

  Bij een minimum van 12 stuks kunt u ons emailen op info@justsign.nl en vraag naar onze staffelkorting.

  Contact

  optioneel