Rode mok 80 mm met fotoframe zelf bedrukken

  € 17,95
  Inclusief belasting
  rode mok met frame bedrukken
  • Keramiek
  • Vaatwasbestendig
  • Ø 82 mm en 95 mm hoog
  • Frame 187 mm x 80 mm

  Aantal
  Op voorraad

  Erg uniek een rode mok met wit frame

  Een uniek eigen ontwerp

  Bij het bestellen van de bedrukte / gepersonaliseerde rode mok met wit frame kan je kiezen om een illustratie van JustSign.nl te gebruiken of je kan je eigen foto / ontwerp uploaden en laten bedrukken op de mok. Uiteraard is combineren van tekst en foto ook mogelijk. JustSign.nl zorgt ervoor dat de persoonlijke foto of de gekozen illustratie prachtig op de gekozen mok wordt bedrukt.

  De capaciteit van de rode mok met wit frame

  De rode mok met wit frame heeft drie mogelijkheden voor de opdruk. De illustratie, tekst en/of foto kan worden gedrukt met het oor rechts, met het oor links of recht tegenover het oor. Binnenkort is panorama look ook mogelijk

  Lichtgroene mok met wit frame laten bedrukken

  Bij JustSign.nl kun je een mok laten bedrukken met foto’s, logo’s of teksten. Door de mok te laten bedrukken met je eigen ontwerpen, maak je een uniek product. Bij veel aanbieders van bedrukte producten moet je grotere hoeveelheden mokken laten bedrukken. JustSign.nl maakt het voor iedereen mogelijk één mok te laten bedrukken, of dit nu particulier of zakelijk is. Zelfs voor het bedrukken van een enkele lichtgroene mok met wit frame mok ben je al welkom bij JustSign.nl!

  B11C-R

  Datasheet

  Materiaal
  Keramiek
  Fabricage tijd
  3-7 dagen

  Specifieke referenties

  Contact

  optioneel