Snoeppotten

Snoeppotten bedrukt met eigen foto of tekst | justsign.nl

Een snoeppot bedrukken doe je bij JustSign

Wil je graag een geliefde, een familielid of een vriend of vriendin verrassen met een mooi en origineel cadeautje waar hij of zij ook echt praktisch iets aan heeft? Dan ben je bij JustSign op de juist plek aanbeland! Bij ons vind je namelijk de leukste cadeauartikelen om te personaliseren met een fraaie zelfgekozen opdruk. In ons assortiment vind je onder meer een uitgebreide selectie aan keramiekwaren die je kunt laten voorzien van bijvoorbeeld een leuke eigen foto of tekst. Eén van de top keramiekproducten willen we beslist niet ongemerkt aan je voorbij laten gaan, dat is namelijk de snoeppot! Hij is er in een aantal verschillende varianten en door hem te laten bedrukken met een afbeelding naar keuze vormt het een perfect en bijzonder origineel cadeau.


Een bedrukte snoeppot, een origineel cadeau idee

De snoeppot met eigen opdruk is bijvoorbeeld hartstikke leuk voor een opa en oma om aan hun kleinkinderen te geven. In dit geval kunnen ze er voor kiezen de pot mee te geven aan de kleintjes, maar het is natuurlijk ook hartstikke leuk wanneer ze bij opa en oma thuis hun eigen snoeppotje hebben. Iedere keer dat de kleinkinderen dan op bezoek komen, mogen ze er dan een lekker snoepje of koekje uit pakken. Een snoeppot is ook een erg leuk cadeau voor een jarige, jubilerende of vertrekkende collega. De collega’s kunnen met z’n allen geld inzamelen voor het cadeau en het vervolgens gezamenlijk aanbieden. Natuurlijk is het hierbij dan een top-idee om hem te vullen met het favoriete snoepgoed of de lievelingskoekjes van de ontvanger.


Diverse varianten snoeppotten

Wanneer je op zoek bent naar een mooie snoeppot heb je bij ons de keuze uit verschillende soorten. Zo kun je onder meer gaan voor een leuk klein snoeppotje of juist een mooie grote snoeppot. Ook de uitvoering is per pot verschillend. Je hebt bijvoorbeeld de keuze uit diverse soorten potten met een keramieken of juist houten deksel of kunt opteren voor een hip snoeppotje in weckpot-stijl met een handige clip om hem af te sluiten. Als je tenminste van het snoep af kunt blijven!


Een eigen opdruk kiezen

Alle snoeppotten die je bij ons kunt bestellen zijn vervaardigd in prachtig wit keramiek. De lichte achtergrond zorgt er voor dat de gekozen bedrukking ontzettend goed zichtbaar is en bovendien blijft hij door de hoge kwaliteit van de opdruk tot in de lengte van dagen zitten. Zo kun jij of kan degene aan wie je de bedrukte snoeppot geeft nog jarenlang genieten van dit prachtige geschenk. Bij het kiezen van een mooie opdruk voor de snoeppot heb je twee opties: het gebruiken van een illustratie van JustSign of het laten aanbrengen van een prachtige eigen foto. Op deze manier kun je eigenlijk vrijwel alles op de snoeppot bedrukken wat je maar wenst. Dit is dus ideaal als je wilt gaan voor een echt persoonlijk en origineel cadeau!

Actieve filters

Hele grote snoeppot 15 cm rond en 23 cm hoog.

€ 42,95

Bedrukte snoeppot 8,5 cm rond en 17,5 cm hoog.

€ 29,95

Bedrukte snoeppot type wekpot 8,5 cm rond en 13 cm hoog

€ 24,95

Bedrukte grote snoeppot met houten deksel in drie maten

€ 37,95

Bedrukte snoeppot midden met houten deksel in drie maten

€ 32,95

Bedrukte snoeppot klein met houten deksel in drie maten

€ 27,95

Bedrukte snoeppot met houten deksel 9 cm rond en 15 cm hoog

€ 37,95

Bedrukte snoeppot met houten deksel 9 cm rond en 10 cm hoog

€ 29,95

Bedrukte spaarpot leuk met een foto

€ 19,95

Bedrukte spaarpot als een frisdrankblikje leuk met een foto

€ 19,95