Bedrukte snoeppot type wekpot 8,5 cm rond en 13 cm hoog

  € 24,95
  Inclusief belasting

  Een keramieke pot met metalen sluiting

  Op zoek naar een geweldige manier om uw bedrijf te promoten? Overweeg dan bedrukte snoeppotten van het type wekpot! Met een diameter van 8,5 cm en een hoogte van 13 cm zijn deze snoeppotten perfect om uw merk onder de aandacht te brengen.

  Bedrukte snoeppotten zijn een populair promotieartikel dat zowel klanten als medewerkers aanspreekt. Door uw logo, slogan of bedrijfsnaam op deze snoeppotten te laten drukken, creëert u een blijvende herinnering bij uw doelgroep. Elke keer dat ze de snoeppot gebruiken, wordt uw merk opnieuw in herinnering gebracht.

  Deze wekpotten zijn niet alleen functioneel, maar ook visueel aantrekkelijk. Met een strak en tijdloos ontwerp passen ze perfect in elke omgeving, of het nu op kantoor, in een winkel of thuis is. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en hebben een stevige sluiting om de inhoud vers te houden.

  Door te kiezen voor bedrukte snoeppotten van het type wekpot investeert u in een effectieve en betaalbare marketingstrategie. Uw merk zal langdurige zichtbaarheid genieten, terwijl klanten en medewerkers kunnen genieten van de heerlijke inhoud van de snoeppot.

  Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van bedrukte snoeppotten. Verhoog uw merkbekendheid en laat een zoete indruk achter bij uw doelgroep!

  B14BSW

  Datasheet

  Materiaal
  Keramiek
  Fabricage tijd
  3-7 dagen

  Specifieke referenties

  Nieuw

  Bij een minimum van 12 stuks kunt u ons emailen op info@justsign.nl en vraag naar onze staffelkorting.

  Contact

  optioneel