Hele grote snoeppot 15 cm rond en 23 cm hoog.

  € 42,95
  Inclusief belasting
  • wit keramiek
  • Let op, het is een handgemaakte pot. hierdoor is het mogelijk dat er vlekjes in de foto ontstaan van de kuiltjes en bobbels. Dit is normaal voor dit product.
  Aantal
  op voorraad

  Een persoonlijke grote keramieke pot

  Erg uniek een keramieke snoeppot met je eigen tekst of foto.

  Een uniek eigen ontwerp
  Bij de designer kan je kiezen om een illustratie van Justsign.nl te gebruiken of je kan je eigen foto uploaden. Justsign.nl zorgt ervoor dat de persoonlijke foto of de gekozen illustratie prachtig op het product komt.

  De capaciteit van de keramieken snoeppot
  De keramieken snoeppot is van hoogwaardig keramiek. De keramieken snoeppot heeft een hoogte van 23 cm en een doorsnede van 15 cm. Let op, het is een handgemaakte pot. hierdoor is het mogelijk dat er vlekjes in de foto ontstaan van de kuiltjes en bobbels. Dit is normaal voor dit product.

  Unieke keramieken snoeppot
  Ben je op zoek naar unieke keramieken snoeppot? Het is vaak niet makkelijk een cadeau voor iemand te vinden. Bij ons vind je altijd de unieke keramieken snoeppot waar iedereen blij van wordt. Binnen ons assortiment vind je onder meer glas, kunststof, awards, keramiek, kleding, baby cadeaus en veel meer die wij omtoveren tot unieke cadeaus met een persoonlijke tekst, illustratie of foto. Bij ons maak je de unieke ontwerp op de keramieken snoeppot zelf en maak je indruk op iedereen.

  BCJ69

  Datasheet

  Materiaal
  Keramiek
  Fabricage tijd
  3-7 dagen

  Specifieke referenties

  Nieuw

  Bij een minimum van 12 stuks kunt u ons emailen op info@justsign.nl en vraag naar onze staffelkorting.