Romantisch cadeau

Romantiek ten top dankzij een schitterend cadeau om nooit te vergeten
Alleen het beste van het beste is goed genoeg voor je grote liefde. Ook voor hem of haar zit er zeker een perfect cadeau in het ruime assortiment.

Een afgezaagd bosje bloemen of het bekende doosje met chocola behoort tot het verleden. Romantisch doen we tegenwoordig vooral door na te denken over een origineel cadeau. Het gaat naast het liefdevolle gebaar immers ook om het verrassingseffect. Grote kans op succes verkrijg je door een onverwachts presentje te geven op de momenten die er toe doen. De traditionele cadeautjes komen tussendoor wel een keer voorbij. Die unieke aankopen spreken meer aan omdat ze echt iets van jullie samen zijn. Hierdoor verbindt het jullie sterker als koppel.

Neem bijvoorbeeld een sleutelhanger in de vorm van een hartje. Plaats er een eigen foto in en je liefde raakt er aan verknocht. Binnen een mum van tijd is hij niet meer weg te denken aan zijn of haar sleutelbos. Het transparante hart van plastic behoort met recht tot de echte toppers in deze categorie cadeaus. De foto in het hart geeft alle ruimte voor een vrije invulling. Wat te denken van jullie beste foto samen? Romantisch op het strand, elkaar liefdevol in de ogen kijkend of zelfs poserend in bruidskleding op de grote dag. Het kan allemaal. De combinatie van de foto met het hartje zegt alles. Het leuke is dat je geliefde hem steeds ziet als hij of zij op de fiets stapt of auto rijdt.

Kan je partner al bijna de sleutels niet meer vinden door de talloze sleutelhangers aan de bos? Romantisch ben je ook met een lekkere grote mok waar de liefde van af spat. Bezaaid met hartjes zijn woorden alleen nog maar overbodig. Duidelijker dan met de tekst 'I love you' komt de boodschap niet over. De mok heeft een oranje oor en een oranje rand. De enige echt kleur voor de hartjes kan natuurlijk alleen maar rood zijn. Ieder slokje uit de mok herinnert opnieuw aan de regelrechte liefdesverklaring.

Actieve filters

Bedrukte sierbord helder wit met goude rand 20 cm rond

€ 24,95

Bedrukte liefdes mokkenset 2 stuks met je eigen ontwerp

€ 22,95

Bedrukte puzzel karton 110 stukjes hart 20 x 24 cm

€ 19,95

Bedrukte puzzel hart hout 3 mm 17 x 25 cm

€ 19,95

Bedrukte muismat hart zwart rubber met witte laag

€ 12,95

Sleutelhanger transparant plastic hart voor eigen foto

€ 12,95

Bedrukte kussensloop rood / wit 40x40 cm

€ 17,95

Bedrukte onderzetters (4 stuks) MDF met eigen foto

€ 19,95

Telefoonsieraad met eigen foto in ronde uitvoering

€ 12,95

Telefoonsieraad met eigen foto in ster uitvoering

€ 12,95

Telefoonsieraad met eigen foto in hart uitvoering

€ 12,95

Zeer luxe wijnstopper metaal rechthoek met eigen ontwerp

€ 19,95

Zeer luxe wijnstopper metaal rond met eigen ontwerp

€ 19,95

Glazen schaal 20 cm met je eigen foto of ontwerp

€ 26,95

Mok 80 mm met rode rand en rood oor voor je eigen ontwerp

€ 14,95