T-shirts, romper en hoodie

Gepersonaliseerde t-shirts voor baby's | justsign.nl

GEPERSONALISEERDE T-SHIRTS VOOR BABY'S

Er bestaat geen aandoenlijker kraamcadeau voor pasgeboren baby'tjes dan het bedrukte baby T-shirt met de eigen naam of een andere leuke, toepasselijke tekst. Het is een schot in de roos als u de blije gezichten van de ouders ziet bij het uitpakken van het shirtje die speciaal voor hun kind is ontworpen.

Maar het bedrukte baby T-shirt is natuurlijk ook enig voor uw eigen kleine schat. U kunt hiervoor één van de bestaande illustraties met bijbehorende lettertypes gebruiken, maar u kunt ook uw eigen ontwerp of foto toepassen. Persoonlijker kan niet!

Voor slechts €17,95 heeft u al het bedrukte baby T-shirt waarbij u de keuze heeft uit 11 verschillende kleuren. Koopt u twee T-shirtjes, dan betaalt u nog maar €15,95 per stuk. Onze prijs-kwaliteit verhouding is uitstekend. Voor een laag bedrag heeft u een origineel kraamcadeau van eersteklas kwaliteit of uniek T-shirtje voor uw kleintje.

Heeft u onze andere bijpassende producten ook al gezien? Het is namelijk ook mogelijk om bij ons uw babyromper, slabbetje, mutsje of zelfs sokjes te laten bedrukken. Alle kleertjes zijn bij ons verkrijgbaar voor een eerlijke prijs en worden gratis bij u thuis bezorgd.

Actieve filters

Baby T-shirt in 22 kleuren met ontwerp.

€ 17,95

Kinder Hoodie met eigen ontwerp

€ 39,95

Babyromper met opdruk in 14 kleuren

€ 20,95

Mini T-Shirts, bedrukt met hangertje voor in de auto

€ 14,95

Babyromper met blauwe of roze randen voorzien van opdruk

€ 18,95