Slabbetjes

Babyslabber bedrukt met naam | justsign.nl

SLABBER MET FOTO

Wil je slabber met foto laten bedrukken? Online vind je diverse aanbieders. Helaas is het vaak zo dat je heel veel slabbers moet laten bedrukken bij online aanbieders en dat is niet altijd nodig. Iedereen kan slabbers met een foto of tekst laten bedrukken bij online aanbieder JustSign, of je nu een enkele slabber wilt laten bedrukken of honderd bedrukte slabbers nodig hebt. Wil je bij ons een slabber met foto of tekst laten bedrukken? Regel het online! Als je slechts een enkel exemplaar wilt laten bedrukken, voor jezelf of bijvoorbeeld om cadeau te doen, dan hoef je geen meerprijs te betalen voor de kleine oplage. Wees uniek met dit kraamcadeau en verras al je vrienden en familie.

SLABBER LATEN BEDRUKKEN VOOR SPECIALE GELEGENHEDEN

Je kunt bij ons een slabber bedrukken voor bijvoorbeeld personeel, maar natuurlijk ook voor speciale gelegenheden. Zo kun je bij ons slabbers laten bedrukken voor een trouwerij, een jubileum of een vijftigste verjaardag van iemand. Door de slabber te bedrukken met een eigen tekst, foto of logo maak je iedere slabber uniek. Uiteraard zijn de slabbers die wij bedrukken van de beste kwaliteit en kun je er lang en intensief plezier van hebben. Doordat wij de producten bedrukken met de gewenste opdruk, weet je altijd zeker dat het eindresultaat goed bij jou of de ontvanger past. Echt uniek en zeer persoonlijk de slabber met opdruk.

SLABBER MET NAAM

Wilt u slabber met naam bedrukken of borduren? Justsign kan je slabber met naam goedkoop bedrukken of borduren en snel leveren! Hierbij kan je natuurlijk denken aan bedrukken of borduren. Maak hier snel een keuze uit ons ruime assortiment voor slabber waarop je zelf een naam kan zetten! Naast slabber met naam kunnen wij je natuurlijk van dienst zijn met nog veel meer originele en goedkope babycadeaus. Bekijk eens één van bovenstaande categorieën en doe een idee op voor een leuke weggever!

Actieve filters

Bedrukte baby slabber met klittenband in 13 kleuren

€ 14,95

Bedrukte baby slabber 23x23 cm, wit met witte bies

€ 15,95

Bedrukte baby slabber 20x30 cm klittenband met blauwe bies

€ 15,95

Bedrukte baby slabber 20x30 cm wit met roze bies

€ 15,95

Bedrukte baby slabber met wit touwtje

€ 12,95

Bedrukte baby slabber 23 x 30 cm met baby roze touwtje

€ 12,95

Bedrukte baby slabber 23 x 30 cm met baby blauw touwtje

€ 12,95

Bedrukte baby slabber lichtblauw / kobalt 23 x 30 cm

€ 9,95 € 16,95

Bedrukte baby slabber licht roze / fuchsia 23 x 30 cm

€ 9,95 € 16,95

Bedrukte baby slabber groen / rood 23 x 30 cm

€ 16,95

Geboorte deken met persoonlijk bedrukt vak 60x90 cm

€ 39,95