Leisteen fototegel bedrukt 14x19 cm met witte toplaag

  € 23,95
  Inclusief belasting

  wit

  14 x 19 cm

  Snel, er zijn nog 9 stuk(s) op voorraad.

  Leisteen fototegel 14 x 19 cm

  Een uniek eigen ontwerp
  Bij het bestellen van de bedrukte / gepersonaliseerde leisteen fototegel van 14 x 19 cm kan je kiezen om een illustratie van JustSign.nl te gebruiken of je kan je eigen foto / ontwerp uploaden en laten bedrukken op de leisteen fototegel. Uiteraard is combineren van tekst en foto ook mogelijk. JustSign.nl zorgt ervoor dat de persoonlijke foto of de gekozen illustratie prachtig op de gekozen leisteen fototegel wordt bedrukt.

  Let op, het is een natuurproduct, blusjes, deukjes etc zijn hierbij toegestaan. Ontwerp niet te dicht op de kant. tekst kan er af vallen.

  Leisteen fototegel bedrukken
  Wil je een leisteen fototegel bedrukken? Bij JustSign.nl kun je ieder leisteen fototegel laten bedrukken. Wij kunnen een leisteen fototegel bedrukken met een leuke tekst, een logo of een foto. Zo maak je van ieder leisteen fototegel een persoonlijk leisteen fototegel. Bij JustSign.nl laat je een leisteen fototegel bedrukken op een goedkope en snelle manier. JustSign.nl bedrukt een leisteen fototegel al vanaf 1 stuk tegen een goede prijs.

  SBBH03

  Datasheet

  Materiaal
  Leisteen met witte coating
  Fabricage tijd
  3-7 dagen

  Specifieke referenties

  Nieuw

  Contact

  optioneel