Theemok helder standaard

theeglas bedrukken | justsign.nl

Verras je partner met dit unieke cadeau!

Laat een theeglas bedrukken voor je liefste. Misschien hebben jullie iets te vieren, of misschien hou je ervan om je geliefde te verrassen, dan is dit bedrukt theeglas iets voor jou. Laat dit theeglas bedrukken met lieve woordjes, het koosnaampje van je geliefde, een mysterieuze quote, of nog iets anders, pikanter... the sky is the limit, je kan helemaal zelf bepalen hoe je dit theeglas laat bedrukken. Je geliefde zal sowieso verrast zijn door dit unieke cadeau! Want thee smaakt gewoon nog beter in een glaasje liefde.

Dubbel plezier!

Je kan er ook voor kiezen om een set van twee of meerdere theeglazen te laten bedrukken. Stel je voor, bij het ontbijt genieten van een heerlijk kopje thee met je partner, jullie matchende bedrukte theeglazen zorgen voor een perfecte start van de dag. Krijg jij er ook al zin in? Wij wel!

Voor iedereen!

Uiteraard zijn onze theeglazen niet enkel voor partners, wij kunnen voor iedereen een theeglas bedrukken, je moeder, je vader, je zus, broer, tante, juf of meester, zelfs voor je kat of hond. Want geef toe, wie wordt nu niet vrolijk van een persoonlijk bedrukt theeglas? Wij kunnen alvast niemand bedenken. Je kan dit unieke bedrukte theeglas ook gewoon aan jezelf geven als verwennerijen, want je verdient het! De bedrukte theeglazen zijn ook uitermate geschikt om cadeau te doen bij speciale gelegenheden, een verjaardag, kerstdag, als bedankje aan het einde van het schooljaar, of als hart onder de riem voor iemand die ziek is. Met een bedrukt theeglas zit je altijd goed.

Je merkt het, wij zijn enthousiast over onze bedrukte theeglazen! Leuk om te geven en om te krijgen. Geef jij er ook één (of twee, drie, vier,...) cadeau? Of hou jij je theeglas heerlijk voor jezelf? Aan jou de keus!

Actieve filters

Theeglas helder zelf bedrukken met foto of tekst

€ 16,95

Theeglas helder met groene voet zelf bedrukken met je ontwerp

€ 17,95

Theeglas helder met blauwe voet zelf bedrukken met je ontwerp

€ 17,95

Theeglas helder met gele voet zelf bedrukken met je ontwerp

€ 17,95

Theeglas helder met navy voet zelf bedrukken met je ontwerp

€ 17,95

Theeglas helder met lime voet zelf bedrukken met je ontwerp

€ 17,95

Theeglas helder met oranje voet zelf bedrukken met je ontwerp

€ 17,95

Theeglas helder met rode voet zelf bedrukken met je ontwerp

€ 17,95

Theeglas helder met paarse voet zelf bedrukken met je ontwerp

€ 17,95

Theeglas helder met wit frame zelf bedrukken.

€ 17,95