Theemok helder met paars bodem zelf bedrukken met foto of tekst

  € 17,95
  Inclusief belasting
  Theglas transparent met foto
  • Helder glas
  • Vaatwasbestendig 
  • Ø 82 mm en 95 mm hoog
  • ontwerpgebied maximaal 210x95 mm
  • Let op met foto's inkt is transparant!
  Aantal
  Op voorraad

  Een persoonlijke transparante theemok

  Erg uniek een transparante theemok met oranje bodem. 

  Een uniek eigen ontwerp
  Bij de designer kan je kiezen om een illustratie van Justsign.nl te gebruiken of je kan je eigen foto uploaden. Justsign.nl zorgt ervoor dat de persoonlijke foto of de gekozen illustratie prachtig op het product komt.

  De capaciteit van de transparante theemok
  De theemok is van hoogwaardig transparant glas met paarse bodem. De transparante theemok heeft een hoogte van 9 cm en een doorsnede van 8 cm. De bedrukking wordt met de hand geplaatst. Bij meerdere mokken kan het voorkomen dat de bedrukking niet gelijk zit. Wij doen ons uiterste best om de bedrukking zoveel mogelijk gelijk te houden.

  Let op !! Foto of tekst niet te licht, anders is het niet duidelijk zichtbaar op het glas. De Inkt is transparant. De foto zal altijd transparant blijven !!

  Unieke transparante theemok
  Ben je op zoek naar unieke transparante theemok met paarse bodem? Het is vaak niet makkelijk een cadeau voor iemand te vinden. Bij ons vind je altijd de unieke transparante theemok waar iedereen blij van wordt. Binnen ons assortiment vind je onder meer keramiek, kleding, baby cadeaus en veel meer die wij omtoveren tot unieke cadeaus met een persoonlijke tekst, illustratie of foto. Bij ons maak je de unieke ontwerp op de transparante theemok met paarse bodem zelf en maak je indruk op iedereen.

  B1G-01CPR

  Datasheet

  Materiaal
  Helder glas
  Vaatwasbestendig
  Ja
  Fabricage tijd
  3-7 dagen

  Specifieke referenties

  Bij een minimum van 12 stuks kunt u ons emailen op info@justsign.nl en vraag naar onze staffelkorting.

  Contact

  optioneel