Vaderdag cadeau

Verras je vader met een leuke tekst!
Heb je een moderne vader of houdt hij meer van nostalgie? Heeft hij bijvoorbeeld al jaren dezelfde klok in de huiskamer hangen en vind jij dat hij weleens toe is aan een nieuwe? Bestel er dan een bij Justsign.nl met je eigen tekst erop. Een mok is ook altijd goed natuurlijk, vooral wanneer je vader dagelijks koffie drinkt. Voor de meest moderne vader zijn er diverse hippe cadeaus te vinden, welke je kunt laten bedrukken met een aantal door jou bedachte woorden. Je hoeft allang niet meer alleen te denken aan 'van harte gefeliciteerd' maar laat je eens inspireren door de voorbeelden op de site. Bedenk je dan een tekst alleen voor Vaderdag of voor iedere dag? Aan jou de keuze.

Nog even terugkomend op die nieuwe mok voor je vader: als je hem extra aan het lachen wil maken, kun je eens denken aan de 'magic mok'. Deze is in het begin zwart en vertoont de door jou uitgekozen afbeelding en tekst, zodra de beker wordt gevuld met warme drank. Wat is er leuker dan elke keer weer een verrassing? Misschien is je vader al op leeftijd en vergeet hij nog weleens dingen? Op zijn drinkbeker vindt hij terug wat hij in gedachten even kwijt was! Ook leuk wanneer er inmiddels kleinkinderen zijn, jij kiest de meest gezellige foto van jullie allemaal uit en Justsign.nl bedrukt het cadeau voor Vaderdag.

Ook sleutelhangers, knuffeldieren, badjassen en t-shirts kun je eenvoudig laten bedrukken met de allerleukste kreten voor je vader. Elk jaar met Vaderdag denkt hij eraan terug of trekt het betreffende kledingstuk zelfs aan. Extra voordeel bij Justsign.nl is dat je nooit betaalt voor verzendkosten en voor hulp altijd terecht kunt bij de mensen achter deze veelzijdige cadeausite.

Actieve filters

Bedrukte sierbord helder wit met goude rand 20 cm rond

€ 24,95

Bedrukte witte aansteker Zippo lijkend

€ 24,95

Bedrukte mok met helemaal wit en bijpassend wit lepeltje

€ 18,95

Bedrukte asbak wit porselein met rondom opdruk mogelijkheid

€ 23,95

Bedrukte flesopener metaal dubbelzijdig

€ 14,95

Zeer luxe wijnstopper metaal rechthoek met eigen ontwerp

€ 19,95

Zeer luxe wijnstopper metaal rond met eigen ontwerp

€ 19,95

Bedrukte onderzetters (4 stuks) glas rond.

€ 22,95

Fotohanddoek veel moderne kleuren 50x100 cm. Ontwerp op de witte strook

€ 29,95

Foto badlaken 70x140 cm met bedrukking op witte strook van 12 cm.

€ 39,95

Fotomok 4 maten zelf ontwerpen met foto of tekst

€ 14,95

Bedrukte mok met hart als oor

€ 16,95

Bedrukte Espresso mok 60 mm

€ 16,95

Bedrukte longdrinkglas Latte mat-wit 140x80 mm

€ 19,95

Mok met koningsblauwe rand en bijpassend lepeltje

€ 18,95