Justsign EN
Justsign NL

Valentijnscadeau

  • bedanktje
    uniek cadeaumoment
  • bedankjes
    uniek cadeaumoment

Vertel het met een valentijncadeau

Valentijnsdag is een dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven met cadeautjes, bloemen, of kaarten. Valentijnsdag wordt gevierd op 14 februari. Paus Gelasius I riep in 496 14 februari uit tot de dag van de Heilige Valentijn.

Valentijnsdag wordt ook wel de dag van de liefde genoemd. Op deze dag vieren we niet alleen het feit dat de liefde bestaat en iedere dag om ons heen is, maar is er ook de mogelijkheid om je verborgen verliefdheid bekend te maken. Dit kun je doen door een kaart te sturen, een bosje bloemen te geven of een brief te sturen naar je geliefde. Omdat veel mensen het toch nog eng vinden om hun verliefdheid te bekennen, worden er met Valentijnsdag veel anonieme briefjes, kaartjes en bloemen gestuurd. Hierdoor kun je toch je liefde bekennen, maar blijft het voor de ontvanger van de cadeaus onbekend dat jij het cadeau hebt gestuurd.

Omdat Valentijnsdag vooral wordt gebruikt om liefdes te bekennen, ontstaan er veel nieuwe verkeringen op deze dag. Daarnaast zijn er altijd veel mensen die op Valentijnsdag willen trouwen

Catalogus opties

Items 1 to 24 of 32 total

per pagina
Laden...
Catalogus opties

Items 1 to 24 of 32 total

per pagina

Een Valentijn cadeau, persoonlijker kan het niet

Een geschenk op Valentijnsdag moet speciale betekenis hebben voor de geliefde.

De traditie van Valentijnsdag is komen overwaaien uit de VS en is inmiddels ook in ons land volledig ingeburgerd. In eerste instantie was deze dag ook in Nederland de gelegenheid voor een stille aanbidder om zijn of haar geliefde met een cadeau zijn of haar gevoelens te tonen, uiteraard dan anoniem. Dat een dergelijke belangrijke boodschap dan wat moeite mocht kosten, spreekt voor zich. Momenteel biedt Valentijnsdag de mogelijkheid om de liefde te bevestigen in alle stadia. En de ontvanger mag dan best weten van wie het cadeau afkomstig is. Een dergelijk cadeau moet persoonlijk zijn en een speciale betekenis hebben voor de geliefde. Een snel gekocht bosje bloemen brengt de boodschap niet echt over. Nog steeds mag de man best moeite doen om zijn aanbedene te verrassen met een cadeau waarbij duidelijk is dat hij dat speciaal voor haar heeft gekocht. Natuurlijk mogen de dames ook hun best doen om een persoonlijk Valentijn cadeau te vinden. De prijs daarvan is niet doorslaggevend, de betekenis wel. Wij hebben al veel moeite gedaan om mooie cadeaus voor Valentijnsdag uit te zoeken, voor elk wat wils. Maar het is aan u om dat persoonlijke tintje daar aan te geven. Ook dat hebben we zo eenvoudig mogelijk voor u gemaakt, maar uw geliefde zal begrijpen dat u speciaal voor hem of haar dit geschenk hebt gekozen. Kijk maar eens rond op onze site en u zult even verrast zijn als de ontvanger later. Een mooie Valentijnsdag met veel liefde toegewenst!