Wijn accessoires

Wijn accessoires | justsign.nl

Met een bedrukte wijnaccessoires zit je altijd goed!

Als je op zoek bent naar een cadeau dan kun je jezelf een aantal vragen stellen. Moet het functioneel zijn? Moet het origineel zijn? Moet het op de persoon afgestemd zijn? Als deze vragen met 'ja' beantwoord kunnen worden, denk dan eens aan een wijnaccessoires bedrukken. JustSign.nl is gespecialiseerd in het bedrukken van wijnaccessoires waarbij je helemaal zelf het eindresultaat bepaalt.

Een slok creativiteit
De geurende wijn in de morgen of de gluwijn in de avond met kerst zal nooit meer hetzelfde zijn voor de ontvanger van jouw cadeau. Of het nu jouw geliefde, familie, collega of buurvrouw betreft. Als hij of zij de wijnaccessoires uit de kast pakt en de eerste slok neemt, zal er waarschijnlijk even aan je gedacht worden..
Uiteraard kun je ook een mok voor jezelf vormgeven en jezelf verwennen met zo'n grappig, bijzonder of nuttig cadeau. Het zou bijvoorbeeld ook een positieve spreuk kunnen bevatten die je het liefst elke dag ziet.
Het is mogelijk om uit allerlei teksten, kleuren en eigen fotomateriaal te kiezen. Wie het doorsnee servies wel een beetje beu is, is bij JustSign.nl aan het juiste adres.

Zo gewijnt, eh, gemaakt!
Het wijnaccessoires bedrukken is in een paar muisklikken gedaan. Je drukt op "start met ontwerpen" en het wijzigt zich verder vanzelf. Het is mogelijk om bestaande ontwerpen te kiezen of om een eigen ontwerp te downloaden. Een foto van een bijzonder moment is natuurlijk altijd leuk om te geven én te krijgen, maar op een mok gedrukt is het nog origineler.
De levering is al bij 1 stuks, er zijn geen extra kosten en de verzending is gratis!

De basis
De wijnaccessoires waaruit je kunt kiezen zijn voorzien van een gekleurd oor of een gekleurde binnenkant. Ook zijn er mokken met een bijpassend gekleurde lepel of heeft de oor een speciale vorm, waarbij je kunt denken aan een oor in de vorm van een hond, poes, dolfijn, hart of hamer. In dit geval is de rest van de beker wit en hierop kun je dan de gewenste (of eigen) tekst en afbeelding toevoegen.
Andere varianten zijn een stenen bierpul of een transparante theemok. Tevens is er de magic mok (ook wel tovermok) welke verkleurd: als er hete vloeistof in gegoten wordt, wordt de door jouw gekozen foto langzaam zichtbaar.
Welke je ook kiest, alle mokken zijn van hoogwaardige kwaliteit.

Altijd goed
Het is niet altijd gemakkelijk om een cadeau voor iemand te verzinnen. Of je degene die je wilt verrassen nu heel goed kent of juist iets minder goed, met een mok bedrukken kun je er nooit naast zitten. Iedereen gebruikt namelijk wel een mok. De vraag is natuurlijk of er ook al zulke mooie exemplaren bij diegene in de kast staan.
Mocht je op zoek zijn naar andere producten die je zou willen laten bedrukken, kijk dan nog eens rustig rond op de website van JustSign.nl, want hier zijn er nog een heleboel andere leuke mogelijkheden te vinden. Van kleding en tassen tot beschermhoezen en sleutelhangers.

Actieve filters

Zeer luxe wijnstopper metaal rond met eigen ontwerp

€ 19,95

Wijnfleshoes bedrukt met je eigen foto.

€ 14,95

Zeer luxe wijnstopper metaal rechthoek met eigen ontwerp

€ 19,95

Leuke kurkentrekker metaal rond met eigen ontwerp

€ 19,95